Og det er fordi jeg ikke tviler ett sekund på at hans far gjerne kan drepe han for å ødelegge mitt liv totalt. Det er nok han som har bidrat til at jeg har fått sparken i NAV også. Og dette ville nå ha satt spikern i kista overfor meg. Jeg har null tillit til han. Han har ingen empati med andre, han bryr seg ikke om andre, bare at han får tatt hevn over meg som dro fra han.

Min sønn hører bare på han og han er blitt påvirket av han til å aldri gå ut i Oslo og dermed bare bli sittende inne og spille data. Han har nok også påvirket han i matveien og f.eks sagt at han skulle spise sent på kvelden. Og derfor har Johannes også fått sukkersyke, altså diabetes. Jeg tror ikke det er diabetes 1, men nr 2. Altså pga livvstil. Han har også sagt mye annet. Hvorfor ber han Johannes f.eks ikke drikke alkohol? De sa på Førde at han kunne det! Selvsagt, alle ungdommer gjør det. Man kan kke si at at en ikke er sosial og derfor må unngå høyere utdanning om man mener at en sjenert person ikke skal drikke alkohol som andre ungdommer? Alkohol letter jo på sjenerthen og bidrar til at man lettee får kontakt med andre. Jeg er også lei av å høre at han og hans sønn er tapere. Klart man blir taper om man aldri gidder å yte noe. Jeg ble vel ikke jurist om jeg ikke hadde stått på! Jeg kan ikke se at min sønns far bidrar med noe godt. Og så sitter de vel der da på den gården og omgås ikke andre.. Det er selvsagt heller ikke slik at man ikke klarer å ta en utdanning om man ikke er utadvendt eller sosial. Min sønns far er en slik type som har lest mer enn som har praktisk erfaring fra livet, han tror på alt han han leser om klasser i samfunnet og hva man må gjøre for å lykkes (han har sikkert også lest om hvordan få seg dame og som er mer opptatt av å gjøre de rette tingene enn av å tenke selv!) og hvem som klarer seg her i livet. Jeg hadde jo aldri klart meg om jeg skulle ha levd etter teorien! Han er mer bymenneske enn han vet selv. Jeg tenker overhodet ikke som han. Jeg skjønner ikke hans tankegang eller problemstillinger. Jeg har aldri hatt vansker med å få meg venninner, jeg har aldri gjort noe som ikke har falt meg naturlig. Jeg går ikke rundt og tenker på hva som er rett å gjøre for å bli godt likt og hvordan andre ser på det. han lyver om hva han har på brødskiva om han tror det hjelper på.

Jeg hører at han hadde ligget på 2,1 og jeg ser på det som farefulllt og som et hint til meg om at noe verre kan skje. og hvis han dør så vil hans far si at dette var som forventet. Jeg syns det er helt grusomt.
Og nå har jo ikke jeg penger til å reise frem og tilbake til Gol for å passe på han når han tar toget heller, da han må sjekke seg hver 2 time. Hvem har sørget for at jeg skulle miste inntekten? Og deretter går de etter min sønn? Fy faen.

Og hvor kan jeg gå for å få hjelp? Jeg skriver dette kun fordi jeg vil holde politiet ansvarlig om noe skjer min sønn! De kan jeg ikke gå til, de brøler, antyder at jeg lider av noe, nekter å ta imot mine anmeldelser. Hvis noe skjer min sønn så er de ansvarlige for det! Bare så de vet det og da skal jeg saksøke de inn i helvete! Og jeg skal skrive om det i ethvert kommnentarfelt!

Faren til Johannes mener altså at jeg bare skal holde kjeft om alt jeg har opplevd og der jeg har fått null støtte, og der andre går etter meg anonymt, nekter å bry seg om fakta og jussen og lyver. Jeg skal bare legge meg ned som en slave for han og de andre. Fy faen for en psykopat. Jeg vil si at Johannes liv er i stor fare.

Han skjønner ikke engang at jeg mener at han burde tatt med Johannes til Førde på lørdag da de oppdaget hans høye verdier. Og så lot han han reise for å handle til seg selv.. akkurat slik han gjorde mot meg også. Gav faen om jeg var syk. Den eneste grunnen til at han dro på mandag var nok for å prøve å få tatt meg for drap! En meget farlig mann.

Den eneste grunnen til at jeg legger ut dette er for å hindre at han gjør noe mot Johannes.

Han prøvde jo allerede å drepe Johannes da han var 2 – 3 år og å klemme han ihjel med traktoren. Dette er hevn for at Johannes har sagt det og også mot meg for at jeg har skrevet om det.

De har sagt i alle år at Oslo er farlig og at han derfor ikke må gå ut for å få seg frisk luft eller for å bevege seg og da får man selvagt diabetes etterhvert. Hans far har jo selv diabetes, selv om han sier han kke har det lenger, men han vet mye om sykdommen og har også måleapparat. Johannes hører selvsagt mer på sin far enn meg. Dette er en meget syk og farlig mann og man kan bare tenke seg hva han nå planlegger.

Når jeg tenker meg om så husker jeg at Johannes sluttet å spise ris noen dager før han dro til Lærdal forrige gang. Så da visste han kanskje at han hadde diabetes allerede da… for i ris er det mye karbohydrater.

Jeg sier stakkars min sønn som har en slik far som lyver om hva han har på brødskiva for å tekkes andre. Som vil styre andres liv og som er sykelig opptatt av hva omverden tenker. Han vil styre min sønns liv så mye at jeg tror han har gjort han syk, fordi han ikke tåler om noen skulle si at hans sønn var stille eller sjenert av seg eller rett og slett ikke av den brautende mannetypen. Han vil at han skal havne på uføretrygd slik at han slipper krav fra omverden. Han vil nekte han å styre sitt eget liv, han tror ikke andre er i stand til å takle sine liv fordi han selv aldri har gjort det eller turt det. Han har levd i Lærdal i alle år og er livred for alt annet. Han var livredd Oslo, han var livredd for at folk i bygda skulle se ned på han. Det er rett og slett grusomt og helt forferdelig. Jeg skulle aldri ha latt han få ha besøk av sin sønn. Han har nok snakket stygt om Oslo og sagt at han burde holde seg inne dagen lang, sagt at han skulle spise sent på kvelden, sagt at han skulle spise mye godteri etc.
Egentlig tror jeg også at han helst ville ha sett sin sønn død. Mest for å hevne seg på meg, men han tror nok også han gjør det av barmhjertighet. Eller han tåler ikke at han ikke fikk rett i at vår sønn led av noe da jeg dro for det var det jo det han mente skulle hindre meg i å dra.

Og hva tenker kjerringer om dette? Skjønner de egentlig hva de drev med? Jeg tviler sterkt. Fy faen for noen hønsehjerner.